Noodlokalen Adriaan van den Endeschool

Update situatie noodlokalen 14 juli 2023

De omgevingsvergunning werd na de informatieavond ingetrokken, er werd een meedenkgroep geformeerd om input voor de nieuwe vergunning op te halen. Deze groep is bij elkaar geweest inmiddels. Er zijn nieuwe afspraken gemaakt zodat de gemeente verder kan met het proces. Na de zomer wordt de groep nog een keer bij elkaar geroepen voor feedback. De Dorpsraad zit in de meedenkgroep en houdt de vinger aan de pols.

 

Informatieavond noodlokalen Adriaan van den Endeschool

 

De Dorpsraad was verbaasd toen we via via bericht kregen dat er voor maar liefst een periode van vijf jaar noodlokalen bij de Adriaan van den Endeschool geplaatst worden. Daar waren we het, zacht gezegd, niet mee eens.Een gesprek met de verantwoordelijke ambtenaar, directeur van de AvdE en wethouder Jasper Bloem verder kunnen we melden dat de soep niet zo heet wordt gegeten als ze wordt opgediend.

Omwonenden van de Adriaan van den Ende, maar ook als je verder van de school woont – kom naar de informatieavond van de gemeente volgende week dinsdag, 27 juni. Het is van groot belang dat we massaal aanwezig zijn. Alleen dan voelt de gemeente de druk om het anders te doen dan zij willen. Kom naar de Adriaan van den Ende om 19.30. Neem je buren mee!!

 

Informatieavond noodlokalen Adriaan van den Endeschool dinsdag 27 juni 19.30 – 21.00.

Adriaan van den Endeschool, Klaprooslaan Warnsveld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het logo van de Dorpsraad is gebaseerd op het wapen van de gemeente Warnsveld. Hierop was de god Warns in een groen veld te zien. "Van sinopel beladen met eenen naakten, omgorden, gebaarden en gevleugelden linkszienden afgod, in elke hand eene slang houdende, alles van zilver, staande op een liggend rad van goud" was de omschrijving in 1852

Copyright © 2023 Dorpsraad Warnsveld. Website ontwerp door Berendsen Media en realisatie door Berendsen Development