Warnsveld 2040

Uitnodiging inwoneravond Warnsveld omgevingsvisie Zutphen

 

Hoe ziet de gemeente Zutphen er in 2040 uit? En wat betekent dit voor Warnsveld?

 

Het jaar 2040 lijkt misschien nog ver weg. Toch is het belangrijk dat we nu al plannen maken voor onze omgeving. Want hoe zorgen we er samen voor dat het overal in de gemeente Zutphen goed wonen, werken en recreëren is? En welke keuzes moeten we daarvoor nu vastleggen?

De gemeente Zutphen werkt op dit moment aan een omgevingsvisie. De omgevingsvisie is een belangrijk middel waarmee wij als gemeente in samenwerking met inwoners, ondernemers en organisaties antwoord geven op de vraag: Hoe willen we dat de gemeente Zutphen, en specifiek Warnsveld er in het jaar 2040 uitzien en hoe bereiken we dit?

In de omgevingsvisie komen verschillende thema’s aan bod die te maken hebben met onze omgeving. Denk hierbij aan wonen, leefbaarheid, werkgelegenheid, mobiliteit, natuur, klimaat, duurzaamheid, cultuurhistorie, recreatie en meer. De omgevingsvisie beschrijft ambities voor de leefomgeving van de hele gemeente. Tegelijkertijd kenmerkt Zutphen zich als een gemeente met veel afwisseling: de keuzes die we maken voor de hele gemeente, pakken bijvoorbeeld anders uit voor Warnsveld dan voor de binnenstad of de werklocaties.

 

Inwonersavond Warnsveld omgevingsvisie gemeente Zutphen

 

Op uitnodiging van de Dorpsraad Warnsveld organiseert de gemeente Zutphen op

 

maandagavond 15 mei 2023 19:00 – 21:00 uur in ‘t Warnshuus

 

een informatieavond over de omgevingsvisie Zutphen 2040.
Wij nodigen u als inwoner van Warnsveld van harte uit voor deze inwonersavond. Tijdens de bijeenkomst ontvangt u meer informatie over de omgevingsvisie Zutphen. Ook gaan we graag met u in gesprek over de toekomst van de gemeente: Welke thema’s vindt u belangrijk voor de toekomst? En wat betekenen deze thema’s voor het dorp Warnsveld?

 

Aanmelden

Bent u benieuwd naar de toekomst van de gemeente Zutphen en denkt u graag mee op maandag 15 mei? Meld u aan voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar info@dorpsraadwarnsveld.nl. Aanmelden kan tot en met woensdag 10 mei.

 

 

 

 

 

Het logo van de Dorpsraad is gebaseerd op het wapen van de gemeente Warnsveld. Hierop was de god Warns in een groen veld te zien. "Van sinopel beladen met eenen naakten, omgorden, gebaarden en gevleugelden linkszienden afgod, in elke hand eene slang houdende, alles van zilver, staande op een liggend rad van goud" was de omschrijving in 1852

Copyright © 2023 Dorpsraad Warnsveld. Website ontwerp door Berendsen Media en realisatie door Berendsen Development