Actueel

Dorpsraad zoekt (jo)u!

De Dorpsraad zoekt mensen die willen helpen met het opzetten en uitvoeren van een enquête over de toekomst van het dorp. Kijk op de homepage voor meer informatie.

Lees verder

Meer nieuws »

Evenementen

Er zijn op dit moment geen evenementen.

Lees verder
God Warns
landschap.jpg

Word fan van de Bieb & vergroot je wereld

Geplaatst op: 8 juli 2019  |  rubriek: Initiatieven,Nieuws

Word fan van de Bieb & vergroot je wereld

De Bibliotheek is voor alle inwoners de centrale kennis- en ontmoetingsplek.
Een plek waar je in alle rust en ruimte je wereld kunt vergroten.
Om de centrale kennis- en ontmoetingsplek voor iedereen te behouden is jouw steun onmisbaar. Maak je veel gebruik van de Bibliotheek maar ben je nog geen lid? Met de aanschaf van de FanPas (t.w.v. € 25,00) help je ons enorm. Hiermee support je de Bieb, blijf je op de hoogte van evenementen en ontvang je korting op verrassende activiteiten.
Word fan en meld je vandaag nog aan!

Wat krijg je met de FanPas?

Digitale nieuwsbrief
Minimaal acht keer per jaar een nieuwsbrief in je mailbox, met een vooruitblik naar activiteiten.

Korting bij activiteiten
Op vertoon van je FanPas krijg je € 2,50 korting op de entreeprijs van lezingen, cursussen en workshops.

Ja, ik steun de Bieb en word fan.

Meld je eenvoudig online aan (www.graafschapbibliotheken.nl), of schrijf je in bij de balie vanaf 14.00 uur. Na je online inschrijving krijg je bericht dat de pas klaar is, je kunt de pas na 14.00 uur ophalen in de Bibliotheek. Draag als fan de pas altijd bij je en profiteer van korting op interessante en verrassende activiteiten van je Bibliotheek. Dank voor je support!

Wil je wel de Bibliotheek financieel steunen maar geen Fanpas? Een donatie is altijd welkom, onze gegevens vind je op www.graafschapbibliotheken.nl Wil je onbeperkt boeken, e-books, films en muziek lenen? Word dan, in plaats van fan, direct lid van de Bibliotheek. Het lidmaatschap bedraagt € 57,75 per jaar (inclusief eventuele partnerpas). Betaling kan zowel in één keer als per maand via automatische incasso.

Je FanPas is geldig bij alle activiteiten en locaties van Graafschap bibliotheken: Warnsveld, Zutphen, Gorssel en Lochem.